SAJÁT TAPASZTALAT- Salvator                    Rendelhető:lelekbar@gmail.com

II. Bejegyzés: MANIPULÁCIÓ ÉS TUDATI PROGRAMOZÁS
 
 Már pár napja megfogalmazódott bennem, hogy újra írok egy kis összefoglalót a tapasztalataimról. Aztán ma történt bennem egy olyan felismerés, ami mindenképpen arra késztetett, hogy most megosszam az érdeklődőkkel miért vagyok hálás magamnak , hogy a Salvator tesztelése mellett döntöttem! Azt már egy ideje észrevettem, hogy egyre hamarabb elkezdem felismerni egy- egy szó, vagy cselekedet mögött a valódi szándékot. Egyre inkább rácsodálkozom, hogy emberek milyen tudati, és tudatalatti eszközökkel igyekeznek egymást irányítani, befolyásolni, manipulálni. Hogy sokszor maga a manipulátor is meg van győződve róla, hogy saját cselekedeteinek mozgatórugója  a tiszta jó szándék és szeretet. De kérdem én, milyen szeretet és jó szándék az, ami a másikban keltett lelkiismeret furdalás,  kétség és bizonytalanság érzésére épül??? Ami nem hagyja a saját tapasztalatok, felismerések megélését, mert szinte erőszakosan a "jó" út felé akar terelni. És persze, ahogy napok óta észreveszem ezeket , tudatosul bennem, és elgondolkodtat, így a mai nappal saját bőrömön is megtapasztaltam. Általam tisztelt és szeretett emberrel történt beszélgetés után jött a villámcsapás szerű felismerés, hogy szavaival milyen tudati programot szeretne elültetni bennem. A felismerés megdöbbentett, mellbe vágott, de olyan tiszta és éles volt, mintha egy táblára írták volna ki elém. Ritkán láttam még életemben ennyire egyértelműen valamit. A másik ami meglepett, hogy igazán örömmel töltött el ez a tisztánlátás, és ezt észre is tudtam venni. Meglepett, hogy a történéseket kísérő csalódás és felháborodás érzés szinte alig volt felfedezhető bennem. Talán inkább szomorúság töltött el irányában, és most már azt is tisztán látom, hogy hogyan tovább. Bár talán leírva nem annyira nagy hatása van ennek a tapasztalatnak, de számomra nagyon meghatározó élmény volt! Ez a fajta felismerés egy  általam eddig meg nem élt érzéssel gazdagított, aminek egy magamban eddig nem ismert helyen van a gyökere. Más vagyok! Máshogy nézek a világra, mindamellett, hogy a változásra, jobbá válásra való vágy legkisebb jele sincs bennem.  Nyugalom viszont igen! Úgy érzem összhangba kerülök egy másfajta szinten, új dimenziókat fedezek fel magamban, egyre inkább elfogadom és megélem minden személyiségjegyemet. Így aztán, mert már nem küzdök a bensőmben eddig negatívnak tartott tartalom ellen,  az egyre inkább erejét veszti! ♥
 
I. Bejegyzés: Pár hete használom a Salvatort.( Kb. március közepétől).
 Szándékosan nem változtattam semmit az életvitelemmel és a szokásaimmal kapcsolatban, hogy minél jobban érezhető legyen az esetleges különbség. Ahogy a kezembe veszem és kapcsolatot létesítek vele, abban a pillanatban elkezdem érezni azt a hatalmas energiát ami árad felém belőle. A hatás fokozatosan jelentkezik, napról-napra. Az érzésem az, hogy igencsak az elején vagyok a változásoknak. Első pár napban borzasztó fáradt voltam. Nagyon ritkán éreztem ilyen ólmos fáradtságot. Ahogy leültem elaludtam. Fura volt. Azóta pedig átfordult a dolog. Sosem tudtam korán kelni, de most többször hajnalban felébredek. Nem igazán érzek fáradtságot. Sőt minél nagyobb a terhelés, annál frissebb a fejem. Észrevehetően gyorsabban és tisztábban látom át a dolgokat, rövidebb idő alatt és tartósabban jegyzem meg amit szeretnék. Ahogy az egyik barátom megfogalmazta, kissé nagyobb lett rajtam a mellény. Kevésbé foglalkozom az egyes mondataim cselekedeteim következményével. Ne érts félre, nem meggondolatlan lettem, hanem inkább sokkal kevésbé van bennem félelem, hogy Úr Isten mi lesz, vagy XY mit fog szólni, vagy kinek mi a véleménye rólam, stb. A fura, hogy eddig is azt gondoltam magamról, hogy nem érdekelnek ezek a dolgok túlságosan, de most érzem csak igazán.:) Néha, egy egy reakcióm után nem is nagyon ismerek magamra... Sokkal inkább kiállok magamért, a félelem eltűnik. Észreveszem az emberek valódi természetét. 
Sok lehetőség talált meg.
 Másként döntök. Meg nem tudom mondani, hogyan másként, de valahogy biztosabban tudom mi a "helyes" döntés számomra, és ezt vállalom is.Simán átértékelem a régi vágyaimat, terveimet is, valahogy mást érzek hatékonynak. Nincs bennem az a türelmetlenség sem... Kevésbé ragaszkodom, nyugodtabb vagyok belül ( eddig is az voltam, de most másként) Érdekesség, hogy egy-két napig több "csúnya" szót használtam. Már én is észrevettem, és ez sem volt rám jellemző. Ez is elmúlt...Ami viszont érdekes volt, hogy a múlt héten, a káosz pár nap alatt szinte a tetőfokára hágott körülöttem, az életemben. Akkor jutott eszembe egy kommentben említett mondat az entrópiáról,:"zárt energetikai rendszerben az energiák a rendezetlenség felé mozdulnak el, egészen addig, amíg elérik az objektumra jellemző maximális rendezetlenséget " . Olyan érzésem volt, hogy most minden magas szinten halmozódik és egyszer csak felrobban. De aztán egy pillanat alatt megszűnt...újra nyugalom lett bennem, és körülöttem.Szóval érdekes. A változás folyamatos, várom a következő lépcsőt....szinte érzem a folyamatot. Hatékonyabbnak érzem magam.
Biztonságot érzek, mintha tudnám, hogy ez most a lehető legnagyobb rendben történik. Beleszerettem ♥
 
Előjegyezhető! Elérhető: lelekbar@gmail.com
 

A Salvator személyes tárgyról készült képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk , letöltésük a honlapról nem engedélyezett!