Sámán Inga tréning

Időpont:               2019. 05.11. szombat -  ZEN terem - 10.00- 17.00
Program leírás:   Sámán inga tréning kezdőknek és haladóknak!! 
 
Az alapinformációk elmélyítése,pontosítása és új ismeretek átadása. Ha éhezel a valódi tudásra!

A sikeresség kulcsa a döntéseinkben lakozik! Miért kockáztatnál???Ezzel a tudással iránytűt kapsz a jó és konstruktív döntéshez! Bátorságot, erőt hitet kapsz amivel könnyedén a siker útjára léphetsz.

Hezitálsz hogy elfogadd e a felajánlott munkát? Hogy melyik lakást vásárold meg? Tudni szeretnéd egészséges vagy e? Vagy hazudnak e neked? Van ennek az autónak rejtett hibája? Mely Kolcov lapokat hogyan forgassam össze? Melyikre és milyen mértékben van valójában is szükségem?  Számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdés merül fel bennünk nap mint nap…Szergej Kolcov a Jakut Sámántól tanult biztos ősi módszert és tudást hozza el nekünk, amivel beláthatunk a történések mögé! Lehetőség egy új élet teremtésére! Segítségével könnyedén, bárhol bármikor pillanatok alatt használható kétségeket eloszlató választ kapunk a kérdéseinkre! Miért kéne félned egy döntéstől? Miért adsz esélyt a bizonytalanságnak?? Légy bátor, hozd elő a benned lévő képességeket! Merj változtatni, választani, gyógyulni gazdagodni sikeresnek lenni! Használd ki ezt a ritka lehetőséget! ,Élj vele!! És Élj máskent! Határozottabban, Biztosabban,Sikeresebben!!

Sokan használnak ingát és megfelelő ismeretek hiányában sokan csapják be magukat pont a legfontosabb kérdéseiknél!!  A tudás erő! A tudás hatalom!

Részvételi díj:   18 800 ft/fő (ingát nem tartalmaz) 
A helyek száma korlátozott.
Jelentkezni:                  1. a lap alján az Eseményregisztrációs ürlapon
                                       2. vagy kolcovinfo@gmail.com Tárgy : Sámán Inga
 
Jelentkezés menete:    
1. - küld el a jelentkezésed a lap alján vagy emailen 
Jelentkezéskor minden esetben kérjük megadni a következőket: 
                                                             - megrendelő neve     
                                                             - megrendelt férőhelyek száma
                                                             - telefonszám
2.  - 24 órán belül kapsz egy visszaigazoló emailt. Az ebben megadott bankszámlaszámra utald át a kért szolgáltatások és a jegyek árát.
3. -  48 órán belül megkapod a belépéshez szükséges emailt amit vagy kinyomtatva, vagy telefonról bemutatva vehetsz részt a rendezvényen.

 

Eseményregisztráció - Sámán inga tréning

Kérjük, add meg az alábbi információkat: