Szergej Kolcov újra Magyarországon!!!

ÉLŐ ELŐADÁS Szergej Kolcovval! 

5 napos programsorozat 

2021.11.10 - 11.14  

Helyszín: Hotel Tiliana  - Budapest - www.tiliana.hu/

Immár 8. éve, hogy a Kolcov lapokat nálunk Magyarországon forgalmazom! Nagy örömmel jelentem be, hogy hosszú viszontagságos kihagyást követően Szergej Kolcov ismét Budapestre látogat!!! Aki már részt vett az eddigi előadásai vagy tréningjei valamelyikén az tudja, hogy kivételes lehetőség a Mestert hallgatni, tanulni tőle vagy konzultálni vele. Olyan információk birtokába juthatunk mely általában egy zárt körön belül marad, így a hozzáférés nagyban változtathatja meg az életünket. Titkolt külső befolyásoló erőkről rántja le a leplet, vagy egyéb láthatatlan tényezőkre hívja fel a figyelmet! Minden tekintetben egyedülálló világszemlélete különleges változásokat generál! Testet lelket érintő sorsfordító találkozás lehetőségét teremtjük most meg minden érdeklődő számára!

A KFSZ megalkotója – Kolcov Szergej Valentinovics – fizikus. Közreműködött a Zenit rakéta és a Burán űrsikló fedélzeti műszereinek megalkotásában. Elmondása szerint, amikor a Burán visszatért a Földre, megértette, hogy az emberiség számára semmi sem lehetetlen. Éveken keresztül erőn felül dolgoztak a fedélzeti műszerek megalkotásában. A sok álmatlan éjszaka meghozta gyümölcsét: gyakorlatilag belerokkant. Rossz közérzet, vérnyomás, az agy érrendszerének problémája vezetett odáig, hogy  keresni kezdte a kiutat. Jelenleg, hála a KFSZ-nek, Kolcov nemcsak meggyógyult, de gyógyulást hozott sokak számára.

Magyar hangja: Végvári Borisz Edvárd 

PROGRAM 1:

 2021.11.14 - Egésznapos interaktív előadás Szergej Kolcovval

Részletek:www.kolcovlap.hu/szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/egesz-napos-interaktiv-eloadas-kolcovval/

A legújabb energiainformációs ismeretek, problémák élethelyzetek egészségügyi kérdések megoldása egy új nézőpontból. Általános és különleges ismeretek a Kolcov lapok használati lehetőségeiről. Az ÚJ „elit” lapok egyedülálló tulajdonságainak, gyártási folyamatainak és működési elvének ismertetése. A KOLCOV karkötők bemutatása, megismertetése, használata.  – mindez a leghitelesebb forrásból, a Kolcov lapok szülőatyjától! A körülöttünk lévő világból jövő külső hatások érzékelése, kezelése, zártkörű információk ismertetése! – Covid helyzet az emberi testben és a társadalomban.

Akciós vásárlási lehetőségek! Kérdések megválaszolása ( időtől függően) 

ÓRIÁSI Vásárlási AKCIÓ!!!   

Az akció időtartama: 2021.10.25 – 2021.11. 20 ig

Részletek:www.kolcovlap.hu/szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/vasarlasi-akcio/

Figyelem! Az AKCIÓK semmilyen más kedvezménnyel kuponnal nem vonhatók össze!

 

 

PROGRAM 2:

2021.11.13. – Sámán Inga tréning kezdőknek és haladóknak 

Részletek:www.kolcovlap.hu/szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/saman-inga-trening/

Kolcov is folyamatosan képzi magát Jakut Sámánok segítségével. Így tett szert sámán inga ismereteire melyet hosszú évek alatt mélyített professzionális szintre. Ezen a tréningen az alapinformációk elmélyítése, pontosítása és új ismeretek átadása várható. Ha éhezel a valódi tudásra! – bővebb info a linken elérhető. Sokan használnak ingát és megfelelő ismeretek hiányában sokan csapják be magukat pont a legfontosabb kérdéseiknél!!  A tudás erő! A tudás hatalom!

PROGRAM 3:

2021.11.12. – VIP PROGRAM! Kiscsoportos exclusive beszélgetés és vacsora Szergej Kolcovval ( max 20 fő! )

Részletek: szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/vip-program-vacsoraval/

Ezen a szűkkörű találkozón igazi oldott jó hangulatban beszélgetünk Kolcovval. Feltehetünk kérdéseket, megoszthatjuk vele tapasztalatainkat. Megtanulhatunk tőle néhány gyakorlatot és speciális információkra, egyedülálló ismeretekre teszünk szert. Ritka alkalom az, hogy ennyire személyesen kötetlenül tudunk beszélgetni korunk egyik zsenijével. A beszélgetés után egy finom közös vacsorával és némi proseccoval zárjuk az estét.

PROGRAM 4:

2021.11.10 -11. -12 – Egyéni konzultációs lehetőség Szergej Kolcovval

Részletek: https://www.kolcovlap.hu/szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/egyeni-konzultacio-kolcovval/


Konkrét kérdésekkel érkezzetek a beszélgetésre. Lehetőség van egyes betegségek, problémák, tapadás, átok, megszállottság bemérésére, megoldási javaslatokra,  lapok használtára vonatkozó kérdésekre, gyakorlatokra, tájékozódásra beszélgetésre. Érkezhetsz egyedül vagy párban 1 alkalom 30 perc amit saját belátásod szerint használhatsz a téged érdeklő infok megszerzésére, faggatózásra. 

PROGRAM 5: 

2021.11.14.  - Zyto biorezonanciás szkenner - időpontok

Részletek: www.kolcovlap.hu/szergej-kolcov-ujra-magyarorszagon/itovi-biorezonancias-szkenner-idopont/

Az Zyto készüléke alkalmas arra, hogy biorezonanciás mérési eljárással megállapítsa, hogy a vizsgált személy számára mely Kolcov lapok vagy karkötők  lennének a legalkalmasabbak egészségügyi problémái megoldására, vagy helyzete pozitív megváltoztatására.

FIGYELEM! Minden programra külön jelentkezést kell küldeni!

Mindenkit Szeretettel várunk! Kolcov csapat!