Egyéni Konzultáció Kolcovval

PROGRAM 4:

Egyéni konzultációs lehetőség Szergej Kolcovval

2021.11.10 -11. -12 

Helyszín : Hotel Tiliana - Hárs 2 terem   ( www.tiliana.hu/)

Részvételi díj: 23 400 ft ( 70 eur ) / alkalom

Jelentkezés: Itt a lap alján található eseményregisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A visszaigazolásban szerepelni fognak a foglalható időpontok.

Konkrét kérdésekkel érkezzetek a beszélgetésre. Lehetőség van egyes betegségek, problémák, tapadás, átok, megszállottság bemérésére, megoldási javaslatokra,  lapok használtára vonatkozó kérdésekre, gyakorlatokra, tájékozódásra beszélgetésre. Érkezhetsz egyedül vagy párban 1 alkalom 30 perc amit saját belátásod szerint használhatsz a téged érdeklő infok megszerzésére, faggatózásra. 

A jelentkezési lap kitöltését követően válasz emailben 24 órán belül elküldjük a választható időpontokat, és bankszámlaszámot melyre az előleg utalandó - erre további 24 óra áll rendelkezésre, ezt követően a foglalás törlésre kerül. A foglalás véglegesítése az utalás beérkezésével történik. Előleg br.: 5000 ft. ( 15 eur) A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő. Amennyiben kérésed kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, úgy a regisztráció "egyéb kérdés" rovatában tedd meg nyugodtan.

FIGYELEM: Az elmúlt évek igényei alapján igyekszünk minden érdeklődőnek helyet biztosítani, de sajnos az időkapacitás véges. Ezért az alkalmankénti 30 percet fokozottan kérjük betartani. Az idő leteltét jelezni fogjuk. Amennyiben ezt követően 5 percnél hosszabb "ráhúzás" történik, úgy +15 000 ft kerül felszámításra.15 perc időtúllépést követően + egy alkalom kerül felszámításra! (23 400 ft)  A megértést köszönjük!

Lemondás esetén nov. 4 után az előleg ködbérnek minősül és nem kerül visszautalásra, de átruházható. Az esetlegesen érvénybelépő tilalmi  járványügyi előírások , Covid ferőzöttség, vagy a program elmaradása esetén az előleg visszautalásra kerül.

Egyéni kezelés :  

 első perc        5. perc

 

Eseményregisztráció - Egyéni konzultáció 23 400 ft/alk. ( 70 eur)

Jelentkezéskor fizetendő 5000 ft/ alkalom. 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek küldj egy mailt a kolcovinfo@gmail.com - ra.