ZYTO biorezonanciás szkenner időpont

PROGRAM 5: 

ZYTO biorezonanciás szkenner - időpontok

2021.11.14

Az egésznapos interaktív elődás ideje alatt Dr. Kis - Vidéki Henrietta (Neurofeedback terapeuta, Természetes gyógymódok terapeuta) ZYTO biorezonanciás készülékkel alap állapotfelméréseket végez kimondottan és célzottan arra vonatkozóan, hogy mely Kolcov lapok vagy karkötők használata a leghatékonyabb.

Az ZYTO készüléke alkalmas arra, hogy biorezonanciás mérési eljárással megállapítsa, hogy a vizsgált személy számára mely Kolcov lapok vagy karkötők  lennének a legalkalmasabbak egészségügyi problémái megoldására, vagy helyzete poziv megváltoztatására.

RÉSZVÉTELI DÍJ : 5000 ft/ fő/alkalom ( Egy alkalom 20 perc - mely alatt a készülék kiadja, hogy melyik Kolcov termék/ termékek a legelőnyösebbek az adott személy számára. )

JELENTKEZÉS:  Itt az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezés elküldését követően a visszaigazoló emailben szerepelni fognak a foglalható időpontok.

Eseményregisztráció - ZYTO biorezonanciás mérésre

Jelentkezéskor fizetendő 5000 ft/ alkalom. 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek küldj egy mailt a kolcovinfo@gmail.com - ra.