Sámán Inga tréning

PROGRAM 2:

 Sámán Inga tréning kezdőknek és haladóknak 

2021.11.13. (10.00 - 16.00)

HELYSZÍN: Hotel Tiliana Budapest - Levendula Teremwww.tiliana.hu/)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 28 800 ft/ fő (85 eur) 

ISMÉTLŐKNEK: 19 800 FT / fő ( 60 eur) - aki már bármely évben részt vett személyesen Szergej Kolcov Sámán inga tréningjén 

A részvételi díjak ingát nem tartalmaznak.

Orosz sárgaréz inga korlátozott számban vásárolható a helyszínen készpénzben. 8 000 ft / db

Lehetőség van ebédet kérni. Három fogásos menüválasztásos rendszerben 5 200 ft/ fő - ezt nov. 04.- ig lehet jelezni

JELENTKEZÉS: Itt a lap alján található Eseményregisztráció kitöltésével.

A jelentkezési lap kitöltését követően válasz emailben 1 munkanapon belül elküldjük a bankszámlaszámot melyre az előleg utalandó . A foglalás véglegesítése az utalás beérkezésével történik. Előleg br.: 5000 ft. ( 15 eur) A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő. Amennyiben kérésed kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, úgy a regisztráció "egyéb kérdés" rovatában tedd meg nyugodtan.

Kolcov is folyamatosan képzi magát Jakut Sámánok segítségével. Így tett szert sámán inga ismereteire melyet hosszú évek alatt mélyített professzionális szintre. Ezen a tréningen az alapinformációk elmélyítése, pontosítása és új ismeretek átadása várható. Ha éhezel a valódi tudásra! . Légy bátor, hozd elő a benned lévő képességeket! Merj változtatni, választani, gyógyulni gazdagodni sikeresnek lenni! Használd ki ezt a ritka lehetőséget! ,Élj vele!! És Élj máskent! Határozottabban, Biztosabban,Sikeresebben!! Sokan használnak ingát és megfelelő ismeretek hiányában sokan csapják be magukat pont a legfontosabb kérdéseiknél!!  A tudás erő! A tudás hatalom!

 

Eseményregisztráció - Sámán inga tréning

Az eseményre személyenként lehet regisztrálni. Jelentkezéskor fizetendő 5000 ft/ fő. 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek küldj egy mailt a kolcovinfo@gmail.com - ra.