VIP Program - vacsorával

PROGRAM 3:

VIP PROGRAM! 

Kiscsoportos exclusive beszélgetés és vacsora Szergej Kolcovval 

( max 20 fő! )

2021.11.12. 16.00 - 18.00 

Vacsora: 18.00 - 21.00

Helyszín: Hotel Tiliana - Hárs 2 terem ( www.tiliana.hu/ ) 

Ezen a szűkkörű találkozón igazi oldott jó hangulatban beszélgetünk Kolcovval. Feltehetünk kérdéseket, megoszthatjuk vele tapasztalatainkat. Megtanulhatunk tőle néhány gyakorlatot és speciális információkra, egyedülálló ismeretekre teszünk szert. Ritka alkalom az, hogy ennyire személyesen kötetlenül tudunk beszélgetni korunk egyik zsenijével. A beszélgetés után egy finom közös vacsorával és némi proseccoval zárjuk az estét.

Részvételi díj: 24 900 ft ( 75 eur )/fő - mely tartalmazza a kiscsoportos beszélgetést, három fogásos vacsorát és egy pohár proseccot.

Jelentkezni itt a lap alján található Eseményregisztráció kitöltésével.

Jelentkezéskor egy munkanapon belül visszaigazolást küldünk az utalási adatokkal.A foglalás véglegesítése az utalás beérkezésével történik.  Előleg br.: 5200 ft. ( 17 eur) A fennmaradó összeg a helyszínen készpénzben fizetendő. Amennyiben kérésed kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, úgy a regisztráció "egyéb kérdés" rovatában tedd meg nyugodtan.

Lemondás esetén nov. 4 után az előleg ködbérnek minősül és nem kerül visszautalásra, de átruházható. Az esetlegesen érvénybelépő tilalmi  járványügyi előírások , Covid ferőzöttség, vagy a program elmaradása esetén az előleg visszautalásra kerül.

Várunk benneteket Szeretettel! ♥  

 

Eseményregisztráció - VIP program vacsorával ( max 20 fő)

Jelentkezéskor fizetendő 5200 ft/ alkalom. 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem érkezik meg, kérlek küldj egy mailt a kolcovinfo@gmail.com - ra.