A KFSZ megszületése

A Kolcov féle KFSZ – minden biológiai élőlény (ember, állat, növény) funkcionális állapotának korrektora vagyis kiegyenlítője.

A KFSZ megalkotója – Kolcov Szergej Valentinovics – fizikus. Közreműködött a Zenit rakéta és a Burán űrsikló fedélzeti műszereinek megalkotásában. Elmondása szerint, amikor a Burán visszatért a Földre, megértette, hogy az emberiség számára semmi sem lehetetlen. Éveken keresztül erőn felül dolgoztak a fedélzeti műszerek megalkotásában. A sok álmatlan éjszaka meghozta gyümölcsét: gyakorlatilag belerokkant. Rossz közérzet, vérnyomás, az agy érrendszerének problémája vezetett odáig, hogy  keresni kezdte a kiutat. Jelenleg, hála a KFSZ-nek, Kolcov nemcsak meggyógyult, de gyógyulást hozott sokak számára.  Már 1990-ben kutatásokat végzett az energiainformáció területén. Olyan műszereket próbáltak kikísérletezni,  amelyek regenerálják a szerveket sejtszinten, kikerülve a ma használatos tradicionális orvoslás vívmányait -ezek mára teljes útvesztőbe vezették az orvostudományt. Nem titok, hogy az emberek rengeteget költenek különféle vizsgálatokra, gyógyszerekre, kórházi ápolásokra – de a végeredmény szempontjából „minden marad a régiben, csak egy marék gyógyszerrel lettünk gazdagabbak.

Valószínűleg Önök is észrevették, hogy csak a betegség tüneteit kezelik, a jéghegy csúcsát, ami kiemelkedik a vízből, pedig kilenctized része rejtve marad a felszín alatt. A krónikus betegek a tüneti kezelés jóvoltából nem lesznek egészségesebbek- hanem inkább betegebbek. Az energetikai orvoslás segítségével,  auragyógyítással,  népi  gyógyászattal, homeopátiás gyógyszerek használatával még akkor  is meggyógyulhatunk, ha a hagyományos blokkoló orvoslás már régen csődöt mondott.

Számítógép segítségével megmérhető az aura, a csakrák töltöttsége. Az ADAPTOMETRIA segít feltérképezni a betegségeket még a fizikai állapotban bekövetkező változások előtt.

Kolcov álma egy olyan információ hordozó volt, amely energetikai szinten előzi meg a betegségek kialakulását. Erre a célra felhasználnak minden információt a természetgyógyászatból, a gyógyfüvek gyógyító erejét,  a forrásvíz  (az etalon) legjobb és leghatékonyabb tulajdonságait, az ásványok és kövek információit polarizálták.

Kolcovnak sikerült egy időben összesűríteni egyetlen információhordozóra ezt a rengeteg adathalmazt úgy, hogy azok egymás hatását erősítik és nem semlegesítik . Felhasználta mindazt, amit a természet nyújt számunkra. Teljes egészében azt az elvet realizálta: nem ártani !

Több mint tíz éven keresztül folytak a kísérletek Oroszország vezető tudósaival, élükön Kolcovval, aminek eredményeként megszületett a KFSZ, amelynek a világon nincs alternatívája.

Ezt az egyedülálló felfedezést a legújabb innovatív technológia használatával érték el. Ez az eszköz a mágneses tér és az elektromágneses hullámok alkalmazásával előidézik a fehérjékben a változást.

A KFSZ teljes egészében normalizálja (kiegyenlíti) az ember élettani bioritmusát, beállítja és regenerálja a szív, ér-, idegrendszer, endokrin, immunrendszer és a gyomor állapotát.

A KFSZ legfőbb érdeme hogy az ember bioritmusát összehangolja  a Föld mágneses és kozmikus kisugárzásával.

A KFSZ segítségével minőségi strukturált vizet kapunk, ami már önmagában is beindítja a regeneráló folyamatokat.

A KFSZ használata megszünteti a környezet negatív hatásait (elektroszmog stb).

A kutatóintézetekben ( parazitológiai-,  Ősszövetségi onkológiai-, Narkológiai és Egészségügyi Intézet) végzett több ezer vizsgálat bizonyítja hatékonyságát, amelyet a Nemzetközi Energia-informatikai Akadémia is elismert.

A Kolcov –féle lapocskák a következő minőségi bizonyítványokkal rendelkeznek a FÁK államaiban és Oroszországban:

·         a Nemzetközi Energia-informatikai Akadémia bizonyítványa arról, hogy a KFSZ hatásosan normalizálja minden élőlény biológiai aktivitását és úgy lett bejegyezve mint az 1.számú „gyógyászati” eszköz, amellyel egyetlen eszköz sem rendelkezik a világpiacon

·         az Orosz Föderáció KÖJÁL tanúsítványa (garantálja a biztonságos használatát)

·         megfelelőségi tanúsítványok

·         az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériumának a tanúsítványa, amely szerint a KFSZ gyógyászati eszköznek minősül és valójában korrigálja a szervezetek funkcionális állapotát

A KFSZ-ben három úgynevezett KNOW-How (világszabadalom) van, amelyek szabadalmaztatva vannak. Mondhatjuk úgy is, hogy három eszköz van egyben összehangolva.

 Az eredmények egyre bővülnek, így a teljesség igénye nélkül közreadunk néhányat. Mi már régen nem csodálkozunk azon, hogy az emberek csodálkoznak a KFSZ hatékonyságán és egyszerű használatán. Sokan zsákutcába kerültek a tradicionális gyógyítás jóvoltából. Sokan lemondtak gyógyulásukról. A KFSZ információs szinten kibillentheti a szervezetet a stagnálásból és megindíthatja a változás útján.

 

kolcovlap