A Kolcov lapok alkalmazási területei

A házat és a belső tereket fontos megtisztítani.

·         a KFSZ-t a villanyórára helyezzük, ami semlegesíti az elektromágneses kisugárzást

·         strukturált vízzel takarítsunk  (5 percig strukturáljuk)

·         a strukturált vizet a sarkokba, falakra, bútorokra, ruhákra spriccelhetjük. Időnként megismételhetjük.

·         mivel a ruhák átveszik tulajdonosuk információját, a habitusát, az érzéseit, gondolatait és egészségi állapotát, ezért ha lehet ne cserélgessük ismerőseinkkel, barátainkkal. Gyakorlatilag nem lehet eltüntetni a halott ember ruháiból az információkat. Betegségünk idején a ruháink átveszik ezt az információt, ezért ha egészségesen felvesszük őket, nem fogjuk jól érezni magunkat bennük.  Az ilyen ruhák mosásakor helyezzük a mosógépre az 1 számú KFSZ-t.

Fürdőt veszünk        fürdéskor a KFSZ-t a csaptelepre helyezzük, az így kapott vízben való fürdés hatásosabb lesz a különböző bőrbetegségekre és fáradtságérzésre.

Mikor fürödjünk?

Ha a fürdés élénkítőleg, frissítőleg hat ránk, akkor ajánlatos a reggeli vagy délelőtti órákban elvégezni.

Ha kellemesen ellazulunk a fürdéskor, akkor ajánlatos este elalvás előtt. A nagyobb hatás elérése érdekében a KFSZ-t ráhelyezhetjük a samponokra, tuslfürdőkre és minden más folyékony tisztítószerekre.

Növények gondozása

Jó eredményt hoz, ha növényeinket strukturált vízzel locsoljuk, permetezzük. A KFSZ-el magokat energetizálhatunk  vetés előtt.

Segítség az állatoknak

Információs szinten az 1.számú KFSZ-el megszabadíthatjuk őket a parazitáktól. Növelhetjük az immunitásukat a strukturált víz segítségével. A KFSZ használata ugyanúgy történik, mint az ember esetében. Jók az eredmények az akváriumi halaknál:  a víz önmagától tisztítódik, kevésbé algásodik, a halak aktívabbak lesznek, kevésbé fogékonyak a betegségekre.

Ismerjék el, hogy soha semmi sem történik véletlenül!  A szervezetünk jelez nekünk még mielőtt megjelennének az első tünetek. Sajnos mi nem mindig vesszük ezt észre. Szeretné-e, hogy saját háziorvosa vigyázzon az ön egészségére, aki odafigyel, észreveszi az első tüneteket és közben nem vonja el önt a munkájától? A mi segítségünk elfér az ön zsebében, és úgy fogja önt kezelni, hogy észre sem veszi. A KFSZ egy eszköz, amely akkor és ott is fogja önt kezelni, amikor eszébe sem jut az egészsége.  Az elektromágneses sugárzás jelenleg a legnagyobb veszélyt jelentik az élő szervezetekre, hiszen szinte észrevétlenül teszik tönkre az ember bioritmusát, ami sajnos nagyon sok betegség előidézője lehet. AKFSZ információs szinten harmonizálja a fennt említett dolgokat.

A KFSZ használatának eredményei információs szinten

diagnosztika, energia-információ hatás megállapítása, bioenergetikai terápia, elektromos homeopátia

- az emberek és állatok megszabadítása a parazitáktól (vírusok, giliszták, egysejtűek, patogén flóráktól) és a bélflóra normális működésenek visszaállitása információs szinten

- Sejtszinten megtisztítja és visszaállítja a szervezet fiziológiai rendszerének információs harmóniáját.

- Harmonizálja a sav-bázis egyensúlyt , a cukorszintet, vérnyomást 

- A KFSZ használata elősegíti az őssejtek újratermelődésének információját

- a szervezet biológiai korának észrevehető megfiatalodását eredményezheti a használat és a hormonális egyensúly viasszaállítását információs szinten

- depresszió kezeléseinformációs szinten

- effektív formája a súlyveszteségnek, anyagcsere javulás

- pszichológiai függőségek hatásosabb megszüntetése (alkohol, játékszenvedély, drog)

- a vér összetételének javítása, oxigénnel való dúsítása, a vér- és nyirokrendszer tisztítása energetikaileg abban a pillanatban, ahogy a KFSZ-el  kontaktusba kerül

- enyhítheti, illetve megszüntetheti a fájdalomérzetet és a gyulladást, ha a fájó testrészre helyezzük

- az allergia minden típusa harmonizálható vele

- a KFSZ –el strukturálhatjuk a vizet és folyadékokat, krémeket, géleket, samponokat, habokat, kenőcsöket, élelmiszereket, italokat…A strukturált víz a forrásvízzel lesz egyenértékű, amely információ szinten regenerálja a szervezetet

- a strukturált krémekkel kezelhető a bőr sérülése, izomgyulladásra és kozmetikai célokra is hatásos (bármilyen olcsó krém feljavítható vele)

- ha a benzint , olajat strukturálunk, akkor megnő az oktánszám és 20-30% – al  javulhat a kocsi üzemanyag fogyasztása

- a KFSZ korrigálja az emberi aurát, visszaállítja a csakrák energiaáramlását, ami segít megszabadulni a problémáktól fizikai és szellemi szinten. Segít a szervezet regenerálódásában, kikerüli a negatív élettani helyzeteket, helyreállítja az emberek közötti viszonyt, az ember szervezete átáll egy magasabb rezgésszintre. Megoldódnak a családon belüli konfliktusok, munkahelyi problémák, nő a jövedelem, a rokoni kapcsolatok megerősödnek

- védelmet nyújt a pszihopatogen , szociopatogen hatásokkal szemben (hipnózis, szemmel verés, energetikai vámpírizmus, boszorkányság, ördög, átok )

- tárgyak, helyiségek megtisztítása a negatív információktól

- nehéz élettani helyzetekben , ha sürgősen segítségre szorul valaki( szívroham, magas vérnyomás, kóma…) lehetséges „távolból” való információs kezelést alkalmazni (bármilyen távolságból) kétféleképpen.: fényképen keresztül vagy DNS-en keresztül (köröm, haj )

- a KFSZ-el kezelt élelmiszerek élettani hatása, minősége feljavulhat, eltarthatósága megnövekedhet, főleg a tejtermékek esetében

- 100%-ban semlegesíti a geopatogén zónákat, nagy területet képes behatárolni (2,5km)

- védelmet nyújthat az elektromágneses sugárzással szemben (számítógép, mobil,rádiótelefon,tv, elektromos műszerek, szerkezetek). Ha a KFSZ az embernél van vagy a villanyórára helyezik megszűnik ezek káros hatása

A KFSZ-t csak egyszer kell megvásárolni, az egész család használhatja. Az információt a lapokról letörölni nem lehet és felírni sem lehet rá semmit. ( beteg ember után is használható ).  Hosszú élettartalmuk van ( ha nem szedjük szét darabjaira ). Barátaink számára strukturálhatunk dolgokat.

1.     A funkcionális állapot korrekciója- azaz a szervek (szív, máj, tüdő, vese, agy, gyomor, bél) diszfunkciójának felismerése és kiküszöbölése. A KFSZ-nek ez a tulajdonsága automatikusan lép életbe a tulajdonos (felhasználó) tudta nélkül. Az eszköz maga diagnosztizálja azt a gyógynövények, természetgyógyászat és homeopátia által kapott és felhasznált információk által, amelyek rögzítve vannak a lapocskán.

2.    A víz strukturálása, azaz olyan univerzális folyadék létrehozása (biológiailag aktív), amely hatással van minden biológiai egyedre (ember, állat, növény). Az ilyen víz fogyasztásakor megnő az ember összes képessége.

3.    A szervezet védelme az elektromágneses sugárzástól, ami jelenleg az egyik legerősebb negatívan ható tényező az emberi szervezetre. Ez nem csak a megelőzés szempontjából fontos, hanem sokszor a legjobb megoldás a „nem kezelhető” betegségek esetében. A KFSZ eme tulajdonsága szintén automatikusan hat a tulajdonos(használó) tudta nélkül.

"A Kolcov –féle KFSZ jelenleg a világon egyedülálló a többfunkciós hatékonyság szempontjából. Eredményei arra késztetik az embert, hogy azt higgye, valamilyen Csodáról van szó." – mondta az eszközről Sztaniszláv Valentinovics Zenin, aki a kémiai-, filozófiai-. biológiai tudományok doktora, professzor, a Szövetségi Tudományos Kísérletekkel foglalkozó Intézet központjának vezetője, a Nemzetközi Energo-informatikai Akadémia elnöke, az Orosz Akadémia Természettudományi Intézetének tagja.

A KFSZ-t széleskörűen használják Oroszországban : gyógyászatban , járó betegeknél, kórházakban, klinikákon, onkológián. Otthon is használhatjuk betegségek megelőzésére (prevenció), harmonizációra is. Előszeretettel használják a természetgyógyászok, masszőrök, sportolók… felsorolni lehetetlen a felhasználók teljes körét.

Minden KFSZ el van látva pszihoenergetikai (hipnózis, szemmelverés, energetikai vámpirízmus) hatásokkal szembeni semlegesítő, illetve hatásgátló programozott információval.

A KFSZ használatakor automatikusan megy végbe az aura korrekciója.

Minden KFSZ el van látva a geopatogén zónák semlegesítésének információjával (2,5 km-es körzetben)

A KFSZ használatakor visszaállhat a szervezet a normális működésébe, hatására az élettani funkciók és a laboreredmények javulhatnak 

A KFSZ kiváltja néhány nagyon drága eszköz, készülék használatát.

Minden KFSZ-re polarizálva van a szentelt víz 29 próbája, több szent helynek és több erősen ható ikonnak a rezgésszintje

A KFSZ nem csodaszer! Használata mellett is szükséges a helyes táplálkozás, rendszeres testmozgás és az egészséges életmód!!! Információs szinten hat és harmonizál!

Jelenleg kb. 40-féle KFSZ van forgalomban (használatban).  Habár különböznek egymástól, vannak olyan információk, amelyek mindegyiken megtalálhatóak.