EXTRA SÁMÁN INGA TRÉNING Szergej Kolcovval 2024.06.09. - Szt. András Kastély 

TANULJ A LEGJOBBTÓL!!          
Kezdőknek és haladóknak 
 

Tarts velünk vasárnap is egy intenzív tudásmegosztáson!

Szergej Kolcov is folyamatosan képzi magát Jakut Sámánok segítségével. Így tett szert sámán inga ismereteire, melyet hosszú évek alatt mélyített professzionális szintre. Ezen a tréningen az alapinformációk elmélyítése, pontosítása és új ismeretek átadása várható. 

A Sámán inga technikával megismered önmagad, tested jelzéseit, a mező információit és e kettő kölcsönhatásainak eredményeit. Kolcov Úr szerint nem lehet eleget ismételni és gyakorolni! Mindemellett megtanulod, hogyan kell a neked leghatékonyabb lapokat kimérni, több lapot összehangolni, kiválasztani minden nap azt, amivel jól tudsz együttműködni. (Hogy elkerüld a felesleges köröket.)

És ami a legfontosabb, hogy korunk egyik meghatározó tudósától a Mestertől, vagyis Szergej Kolcovtól tanulhatsz! Mert az eredeti utánozhatatlan!

Légy bátor, hozd elő a benned lévő képességeket! Merj helyett válassz, gyógyulni gazdagodni sikeresnek lenni! Használd ki ezt a ritka lehetőségeket!

Élj vele!! És Élj máskent! Határozottabban, Biztosabban, Sikeresebben!! Sokan használnak ingát, és megfelelő ismeretek hiányában sokan csapják be pont a legfontosabb kérdéseiknél!!

A tudás erő! A tudás biztonság, nyugalom. 

 

IDŐPONT: 2024.06.09. Vasárnap 

10.00.- 16.00 -ig

HELYSZÍN:

Szt. András Kastély - Bölcske

Bölcske, Szentandrás puszta 5 / 46.739627, 18.919814 /

Ha vonattal/busszal érkeznél, Dunaföldvárról igényesetén Transzfert biztosítunk- 2000 ft/fő. Az igényeket kérjük a regisztrációkor jelezni.

szentandraskastely.hu/galeria/

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

/Tartalmaz egy kávészünetet: kávé, víz, üdítő, édes és sós sütemény/

Kezdő: 39 000 ft/fő /105 eur/ - kávészünettel

Haladó /vagyis aki már vett részt Sz. Kolcov Sámán inga tréningen/: 

30 000 ft/fő /80 eur/ - kávészünettel

Jelentkezés visszaigazolását követően 5 000 ft foglaló utalandó. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

ÉTKEZÉS IGÉNYELHETŐ:

EBÉD:  vegán vagy húsos – leves+főétel 6 000 ft/fő

VACSORA: vegán vagy húsos - főétel+ desszert 6 000 ft/ fő

 REGISZTRÁCIÓ >>

Regisztráció a Sámán inga tréningre Szergej Kolcovvval

FOGLALHATOD CSOMAGBAN IS : >>

"Sorsfordító" elvonulás Szergej Kolcovval

Klikk>> AKCIÓ 2024.05.10.- 2024.06.12

 

Szombaton egész nap lehetőség lesz a helyszínen ingyenes ZYTO kvantumrezonanciás mérésre. Célirányos egyensúlyi állapotfelmérés a résztvevőknek, (kizárólag a programsorozat valamely eseményén résztvevőknek) ami az érzelmi állapot, a meridiánok, csakrák, és a fő szervek vizsgálatával pár perc alatt határozza meg, hogy a teljes működésünk egyensúlyi helyzetének visszaállítása érdekében mely lapokat alkalmazzuk a legnagyobb hatékonysággal!

A mérést vezeti Rácz Mónika életmód tanácsadó.

Szergej Kolcov mindig kihangsúlyozza, hogy minden módszer, többek között a KFSZ - ek is úgy tudnak működni, ha a gerinc rendben van. Szabó István csontkovács szokta kezelni Szergej Kolcovot mikor magyarországon tartózkodik, és már többször ajánlotta őt a közönségnek is. 

Most a rendezvény résztvevőinek lehetősége van, bejelentkezni jun 7-8 -ra Istvánhoz kezelésre az alábbi telefonszámon: 06702135439. / Bejelentkezni máj. 20 után

Helyszín: Szent András Kastély, Bölcske Szentandrás puszta 10

Teljes test kezelés: 18 000 ft/ fő, Nyak, hát kezelés : 10 000 ft/fő