"élő" KOLLAGÉN

MEGÉRKEZETT! A VILÁG ELSŐ "ÉLŐ" KOLLAGÉNJE!

KFSZ KOLLAGÉN

100 % - ban természetes, maximális felszívódás, GMO mentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, glutén és tejmentes,  kellemes ízét a természetes szőlőlé adja

ÁR: 38 100 ft / doboz /102 eur/   - egy doboz egy hónapra elegendő

* MEGRENDELŐ *

FIGYELEM! május 10 - jun.12 -ig AKCIÓ! / min. 3 db vásárlása esetén/ AKCIÓ 2024.05.10.- 2024.06.12

Miért különleges a KFSZ Kollagén?

A KFSZ Kollagénnek nincs analógja a világon. A kollagén gyártási folyamata során több szabadalmaztatott technológiát is felhasználunk. Önmagában a kollagén gyártás technológiai eljárása és annak folyamata, valamint a folyékony halmazállapotú anyag strukturálása, teszi lehetővé, hogy a kettő kombinációjával egy olyan terméket hozzunk létre, amelynek nincs párja a világon. Hatékonyságát tekintve pedig, KFSZ Kollagén a piacon kapható készítmények közül a leghatékonyabb.

Mi a különbség a KFSZ Kollagén és a többi piacon fogalmazott termék között? Miért ezt a terméket válasszuk?

A KFSZ Kollagén egy zselé állagú hidrolizátum, vagyis, hogy nagyon magas a bennük lévő fehérje koncentráció. A hidrolizált kollagén kiemelt hatékonysággal bír, ugyanis a bélből szívódik fel, ami gyorsítja az aminosavaknak a szövetekbe való beépülését.

További sajátossága, hogy a benne lévő fehérjék nincsenek denaturálva, vagyis, hogy nem változik meg a fehérjék térszerkezete,hanem megőrizzük a peptid láncok szerkezetét. A többi termék esetében, amelyek por vagy kapszula formában vannak a piacon, a szárítási szakaszban hőkezelésnek vetik alá az alapanyagot, - 90 – 180 C° közötti tartományban, ami módosítja a fehérje molekuláját. A KFSZ Kollagén nem esik át ilyen hőkezelési folyamaton. A gyártás során a legmagasabb hőmérséklet az 59 C°, aminek köszönhetően megmarad minden élő molekula. Ma ez a világon elérhető legmagasabb fokú kollagén feldolgozási szint.

A piacon általában sertésből vagy szarvasmarhából származó kollagén tartalmú termékek vannak. Ritkábban fordul elő a halból származó kollagén. A marhakollagénnek nagyon nagy molekuláris szerkezete. Ezért a fehérjék szerkezetét módosítani kell, aminek viszont az lesz az eredménye, hogy az emberi szervezet nem tudja megfelelő módon beépíteni azt. A kívánt egészségügyi eredményeket is nagyon alacsony hatékonyságú lesz, kb. 15-25% felszívódás mértéke. A por alakú kollagén hatékonyságának növeléséhez, vagy C vitamint adnak a termékhez, vagy pedig pluszban javasolják a C-vitamin szedését.

A KFSZ kollagén Oroszországban élelmiszeripari termék, nem tartalmaz C-vitamint és nem is kell tartalmaznia, mert a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően azok az aminosavak, amelyek benne vannak, pontosan abban a formában vannak jelent és szívódnak fel ahogy az a természetben kódolva van. Ezért mondhatjuk, hogy a mi kollagénünk felszívódása, - maximális!

A piacon általában az I. és a III. típusú kollagén keverékek vannak forgalomban. Léteznek olyan termékek, ahol mindhárom típus benne van, de azok általában valamilyen fajta keverékek. Ha a fehérjekeverékeket fogyasztjuk, akkor azok egymással konfliktusba kerülhetnek, emésztési zavart vagy akár allergiás reakciót is kiválthatnak.

A KFSZ Kollagén tartalmazza mind a három típusú kollagént, de nem különböző eredetű nyersanyagokból kivonva, valamilyen fehérje keverék formájában. A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően azonos típusú alapanyagból tudjuk elérni az első, a második és a harmadik típus keverékét, vagyis a fogyasztó a maximális hatást kapja, mellékhatások nélkül.

A mi kollagénünk, csirke és baromfi eredetű nyersanyagból származik, hiszen a csirke fehérjére vonatkozóan a legalacsonyabb az allergiás tünetek. A termék, 100%-ban természetes eredetű, hiszen a csirkék ökológiailag tiszta körülmények és eljárás során vannak nevelve. Nem használnak, antibiotikumokat és szteroidokat annak érdekében, hogy gyorsabban nőjenek.  

Továbbá a késztermék GMO mentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, glutén és tejmentes. A termék kellemes ízét a természetes szőlőlé adja.

Ez egy 100%-ban természetes termék. 

A hidrolizált kollagén további jelentősége, hogy a gyártási folyamat során lehetőségünk van a Kolcov lappal strukturálni a még folyékony halmazállapotban lévő kollagént. A gyártás során a jelenleg meglévő lapok közül, az egyik legerősebb és legkomplexebb hatással bíró KFSZ-t választottuk ki. Az információs komponenseket a kollagénmolekula strukturálásának folyamatában vagyunk képesek bevinni a kollagénbe, ami ez által halmozott egészség javító hatást képes gyakorolni. A hatás azért is lehet többszörös, mert a fehérje molekulák, is hasonló szerkezettel rendelkeznek, mint a bevitel során használt 9 gyógyító lapból származó energia struktúrák. Fontos megjegyezni, hogy ez az eljárás a termelés azon szakaszában, amikor a molekula létrejön, akkor tesszük ki az elektromágneses hatásnak, amikor az úgy nevezett bioanyagból, a megfelelő molekulákat hozzuk létre. Azt követően, a felírt információ már stabil szerkezetű lesz és a tárolás során sem vész el, hanem nagyon hatékonyan tud hatni a szervezetünkre.

A KFSZ Kollagén gyártása során a nemzetközi tanúsítványok igazolják, hogy a termék a HAACP nemzetközi élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően kerül előállításra, továbbá, hogy a végtermékek megfelelnek a az ISO 9001 minőségirányítási rendszer által megkövetelt biztonsági előírásoknak is. A minőség garantált az alapanyagok kiválasztásától, egészen a végtermék dobozolásáig.

Felhasználási javaslat:

Kizárólag belső használatra! A nemzetközi ajánlások mindenhol minimum 12 hetes ciklust /folyamatos fogyasztást/ javasolnak. Mi is azt javasoljuk, hozzá téve, az eddig tapasztalataink az mutatják, hogy a mi KFSZ Kollagénünk 3 hónap rendszeres fogyasztás után, további három hónapig kitart, vagyis a kollagén képes felhalmozódni az szervezetünkben. Tehát a javaslatunk minimum egy 3 hónapos kúra.

A nap első felében (vagy 30 perccel az étkezést megelőzően, vagy pedig az étkezés után 30 perccel), minimum 1 teáskanálnyi, de maximum 1 evőkanálnyi kollagén fogyasszunk el, majd igyunk rá egy pohár langyos vizet. A zselét, fogyasztás előtt langyos vízben is felkeverhetjük. Szükség esetén a zselét belerakhatjuk egy pohárba is, amit aztán a forrásban lévő vízgőz fölött felolvasztunk majd elfogyasztunk.

Ellenjavallat: a termék fogyasztása nem javasolt, ha a termék összetevőivel szemben egyéni intolerancia, vagy ha a csirkefehérjével vagy az ecetsavval szemben allergia áll fenn.

Tárolási feltételek: A termék sterilizált. Eredeti zárt csomagolásban: a közvetlen napfénytől védve, gyermekektől elzárva, 0°C és + 25°C közötti hőmérsékleten tárolandó; felbontás után hűtőszekrényben 0°C és +8°C közötti hőmérsékleten tárolandó, legfeljebb 3 hónapig. Fogyasztása hűtött állapodban ajánlott.

Figyelmeztetés: Tilos a terméket lefagyasztani, vagy felforralni! A tárolás során kerülni kell a nedvességet! Ne tegye ki a terméket a közvetlen napfénynek!

ÁR: 38 100 ft / doboz /102 eur/   - egy doboz egy hónapra elegendő

* MEGRENDELŐ *

FIGYELEM! május 10 - jun.12 -ig AKCIÓ! / min. 3 db vásárlása esetén/ AKCIÓ 2024.05.10.- 2024.06.12

Szergej Kolcov a KFSZ Kollagénről és a KFSZ -ről - no meg sok minden másról - a VNTV - n: www.youtube.com/watch?v=IBhDsTmL7yU

 

 

kolcovlap