"LeCsendesülés" Szergej Kolcovval

Most egy merőben új programra hívlak benneteket, amit az idei "Kolcov rendezvényünk" mesés új helyszíne hívott életre. A bölcskei Szent András kastély már önmagában is megteremti az átszellemülést. Így meghallva hívó hangját, LeCsendesülésre invitállak!
Akik már régebb óta együtt vannak velünk, ismerik Kolcov jakut mantrájának erejét, a tisztító gyakorlatok hatékonyságát, Szergej bölcsességét és nyugalmat sugárzó lényét, na meg közösségünk erejét a sok-sok Kolcov lap társaságában.
Így a hétvégi "elvonulós" programokat pénteken egy közös ráhangolódással kezdjük.
Ha módodban áll, és megszólított az energiája tarts velünk!
Nagy szeretettel várunk!
 
IDŐPONT >
2024.06.07.
17.00 - 19.00 -ig
 
HELYSZÍN:
Szent András Kastély

Bölcske, Szentandrás puszta 5.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
12 000 ft./fő / 
 
REGISZTRÁCIÓ >>
 
CSOMAGBAN IS FOGLALHATOD>> 
 
 
 
 

Szombaton egész nap lehetőség lesz a helyszínen ingyenes ZYTO kvantumrezonanciás mérésre. Célirányos egyensúlyi állapotfelmérés a résztvevőknek, (kizárólag a programsorozat valamely eseményén résztvevőknek) ami az érzelmi állapot, a meridiánok, csakrák, és a fő szervek vizsgálatával pár perc alatt határozza meg, hogy a teljes működésünk egyensúlyi helyzetének visszaállítása érdekében mely lapokat alkalmazzuk a legnagyobb hatékonysággal!

A mérést vezeti Rácz Mónika életmód tanácsadó.

Szergej Kolcov mindig kihangsúlyozza, hogy minden módszer, többek között a KFSZ - ek is úgy tudnak működni, ha a gerinc rendben van. Szabó István csontkovács szokta kezelni Szergej Kolcovot mikor magyarországon tartózkodik, és már többször ajánlotta őt a közönségnek is. 

Most a rendezvény résztvevőinek lehetősége van, bejelentkezni jun 7-8-ra Istvánhoz kezelésre az alábbi telefonszámon: 06702135439. / Bejelentkezni máj. 20 után

Helyszín: Szent András Kastély, Bölcske Szentandrás puszta 10

Teljes test kezelés: 18 000 ft/ fő, Nyak, hát kezelés : 10 000 ft/fő