Egész napos interaktív előadás Szergej Kolcovval

Izgalmas, érdekfeszítő napra készülhetünk 12.02-án Szombaton!

Másfél éve találkoztunk utoljára Szergej Kolcovval, így mostanra biztosan mondhatjuk, hogy minden akkor elhangzott prognózisa mára beigazolódott. Most újra alkalmunk lesz egy ilyen kivételes találkozásra, hogy bepillanthassunk jelenünk háttérműködésébe és jövőnk energetikai alakulásába. Az új információkkal és a megértés erejével felvértezve, tudatosan alakíthatjuk életünket és kormányozhatjuk azt a kívánt irányba. 

Nem tudhatjuk, hogy az idén 72 éves Mester hányszor kerekedik még fel és látogat el hozzánk, megtisztelve bennünket jelenlétével, így az idő múlásának viszonyításában még értékesebbek ezek a találkozók. 

A mostani előadásában szó lesz még: 

- a legújabb energiainformációs ismeretekről, problémák, élethelyzetek, egészségügyi kérdések megoldásáról 

- általános és különleges ismeretekről a Kolcov lapok használati lehetőségeiről!

- az új 8 elemes lapok különleges tulajdonságairól, gyártási folyamatainak és működési elvének ismereteiről, és a kulisszatitkokról.

- a körülöttünk lévő világból jövő külső hatások érzékeléséről, kezeléséről

-  prognózis az elkövetkező időszak eseményeinek esetleges alakulásáról, információk a külső irányítás felismeréséről és kivédéséről, a káros befolyások és hatások átalakításáról.

- Ismertetésre kerülnek zártkörű információk, és mint mindig egészen biztosan számíthatunk meglepetésekre.

Mindez a leghitelesebb forrásból - a Kolcov lapok szülőatyjától - korunk egyik legnagyobb koponyájától - Szergej Kolcovtól.
NE MARADJ KI, HOGY NE MARADJ LE!
 

IDŐPONT:
2023.12.02. SZOMBAT 10.00 - 17.00 -ig


HELYSZÍN:
Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa /1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3. / - Robina Terem

RÉSZVÉTELI DÍJ:

7 900 FT / Fő / (21 eur) -nov 26.- ig történő fizetéssel ezt követően 8 900 ft ( 24 eur )

A részvételi díj tartalmaz egy kávészünetet kávé, tea, üdítők, ásványvíz)
Jelentkezés visszaigazolását követően a teljes összeg fizetendő.

JELENTKEZEM> Regisztráció -Interaktív előadás Sz. Kolcovval

 

klikk > AKCIÓ!

 

Egész nap lehetőség lesz a helyszínen ingyenes ZYTO kvantumrezonanciás mérésre. Célirányos egyensúlyi állapotfelmérés a résztvevőknek, (kizárólag a programsorozat valamely eseményén résztvevőknek) ami az érzelmi állapot, a meridiánok, csakrák, és a fő szervek vizsgálatával pár perc alatt határozza meg, hogy a teljes működésünk egyensúlyi helyzetének visszaállítása érdekében mely lapokat alkalmazzuk a legnagyobb hatékonysággal!
A mérést vezeti Rácz Mónika életmód tanácsadó.

Szergej Kolcov mindig kihangsúlyozza, hogy minden módszer, többek között a KFSZ - ek is úgy tudnak működni, ha a gerinc rendben van. Szabó István csontkovács szokta kezelni Szergej Kolcovot mikor magyarországon tartózkodik, és már többször ajánlotta őt a közönségnek is. Most a rendezvény résztvevőinek lehetősége van, bejelentkezni Istvánhoz dec.01., dec.02. -ra kezelésre az alábbi telefonszámon: 06702135439.

Helyszín: Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa /1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3. / 

Teljes test kezelés: 17 000 ft/ fő, Nyak, hát kezelés : 5 000 ft/fő